Anette Vedfald Christensen English  
 
 
   
 
  Anette Vedfald Christensen

Mit navn er Anette Vedfald Christensen, og jeg er en entusiastisk, charmerende og engageret ung kvinde med mange jern i ilden. Jeg er ikke bange for at komme lidt ud over kanten, og er generelt åben overfor at afprøve nye ting. Når jeg sætter mig noget for, så når jeg det. Der er altid en løsning.

Jeg kan sagtens være lige så goofy, som jeg kan være seriøs. Der skal være plads til det hele. Jeg har et godt overblik, og ser både mulighederne, men også begrænsningerne. Dette skyldes, at jeg på den ene side er meget eventyrlysten, og på den anden side meget realitetsbevidst.

Min baggrund:
Jeg er født og opvokset i Aalborg, og har en gymnasial HHX uddannelse. I 2008 blev jeg færdiguddannet som grafisk designteknolog, og jeg har tidligere arbejdet som: grafisk designer, illustrator og fotograf hos TJECK PUBLISHING A/S, assisterende dtp’er og produktfotograf hos C. Flauenskjold A/S, grafisk kontormedarbejder på Vester Mariendal Skole samt skribent, fotograf og grafiker hos Lokalavisen ØSTKRAFT.

Siden 2012 har jeg desuden været tilknyttet som anmelder, grafiker og marketingsansvarlig på magasinet THE INSPIRING MIRROR samt været fast blogger og musikanmelder på Magasinet APPETIZE siden 2017.

Interesser:
I min fritid er jeg frivillig medhjælper hos Dyrenes Beskyttelse og om sommeren på Nibe Festivalen. Jeg er også forsanger i et nordjysk coverband, og jeg holder der ud over også af at læse bøger, og skrive blogs, manuskripter, sangtekster og artikler. Jeg nørder desuden også med lidt amatørfotografering, hvortil jeg bruger et Canon 350D spejlreflekskamera med 28-80mm linse.

Hvorfor grafisk designer?
Jeg har valgt at blive grafisk designer, fordi jeg kan lide de aspekter der ligger i arbejdet. For mig er det vigtigt at lave noget jeg holder af og er glad for, og det har jeg fundet her. Teamfølelsen eller selvstændigt arbejde med en opgave er lige gode for mig. De kræver hver sin indgangsvinkel, men jeg er klar til enhver udfordring.